Website aanpassen & onderhouden

UW WEBSITE AANPASSEN? GEEN TIJD? GEEN KENNIS? GEEN NOOD!

Om meer omzet met je bedrijf te maken heb je een prachtige website laten maken. Maar heb je het beheer en onderhoud van jouw website wel goed geregeld? Stilstand is zoals je weet achteruitgang. Met ons onderhoudscontract nemen we je deze zorg uit handen. En zijn daarmee al jouw WordPress problemen opgelost.

Dit geldt ook als jouw website niet regelmatig bijgewerkt/bijgehouden wordt. Indien je het beheer en onderhoud van je website nog niet goed geregeld hebt vragen wij je even stil te staan bij de volgende vragen:

  • Hoe onderhoud je de website op dit moment? Hoe promoot je nieuwe producten?
  • Heeft een goede kennis/vriend van de vereniging, school of vriendenclub de website gemaakt? Zo ja, is hij/zij dan ook beschikbaar om reguliere wijzigingen op afroep in je webpagina’s aan te brengen;
  • Heb je jouw website met een Content Management Systeem (CMS) laten ontwikkelen en ga je het beheer en onderhoud van de website zelfstandig uitvoeren?
  • Of besteed je het onderhoud van de website als extra taak uit aan een medewerker? Met als gevolg dat andere werkzaamheden moeten blijven liggen of een lagere prioriteit krijgen;
  • Heeft de beheerder van je website de nodige kennis of tijd om de laatste ontwikkelingen op het net bij te houden, zodat je tijdig in kunt springen op nieuwe ontwikkelingen?
  • Hoe verzorg je de continuïteit van de website (en daarmee indirect de omzet van uw onderneming)?

Heb je de meeste vragen met een gerust hart naar volle tevredenheid kunnen beantwoorden dan kun je de huidige onderhoudsprocedure voortzetten.

Mocht je onverhoopt onbevredigend antwoord hebben kunnen geven op deze vragen dan raden wij je aan verder te lezen of een vrijblijvend een intake aan te vragen.