Website beheer voor een vast bedrag per maand

website-beheer

Je kunt het beheer en onderhoud van je website aan Follow Me uitbesteden.

Het maakt hierbij niet uit of de website door ons, dan wel door een derde partij is ontwikkeld. Of het nu gaat om reguliere – of incidentele aanpassingen, alles is mogelijk.

We werken graag met onderhoudscontracten. In het onderhoudscontract leggen we onze verplichtingen vast, inbegrepen het aantal uur dat per maand wordt afgenomen.

In tegenstelling tot het incidenteel onderhoud biedt het onderhoudscontract je een korting op het standaard uurtarief. In het onderhoudscontract worden de afspraken vastgelegd over o.a. de veelvuldigheid van het onderhoud: dagelijks, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks ….. en welke delen van de website door ons worden onderhouden.

Je betaalt een vast maandtarief en met vooraf afspraken over de hoeveelheid uren die wij aan de website besteden. De werkzaamheden worden op uurbasis uitgevoerd rekening houdend met het maximaal aantal uren dat in het contract is overeengekomen.

Doorgaans worden aanpassingen vaak nog dezelfde werkdag, doch binnen 24 uur, op je website gepubliceerd. Één mailtje is voldoende.

Het goed onderhouden van de website kost doorgaans veel inspanning, tijd en geld, terwijl het resultaat van jouw inspanningen veelal gering is. Door het beheer en onderhoud van je website uit te besteden kun je jouw kostbare tijd (blijven) besteden aan zaken waar je goed in bent.