WordPress website laten maken

HELEMAAL CONFORM JOUW WENSEN

Iedere onderneming heeft zo zijn/haar eigen specifieke wensen. Da’s ook de reden waarom al onze websites op maat worden ontwikkeld. De basis website, als online visitekaartje, is met name bedoeld voor de kleine portemonnee of de startende ondernemer.

Uit hoeveel pagina’s je website moet bestaan bepaal jezelf, … natuurlijk in overleg met ons. Je staat er dus niet allen voor. We zullen er alles aan doen met jou mee te denken en je zo goed mogelijk daarin te adviseren.

De inhoud van jouw website

Wat de inhoud van jouw website wordt valt geheel onder jouw verantwoording. Heb je gewoon de tijd niet voor of vind je het moeilijk e.e.a. op papier te zetten dan kun je de samenstelling van de teksten aan onze copywriters uitbesteden.

Je kent vast de kreet “Content is king“. Inderdaad, het is de inhoud die telt. Dus moet je ervoor zorgen dat jouw boodschap aanspreekt. En dat is soms gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het ontbreekt je aan tijd, of je hebt er de juiste persoon niet voor. Want ondanks dat iedereen met een computer en een toetsenbord overweg kan, is schrijven toch een vak apart.

 • Een tekst schrijven
  Tegen meerprijs kunnen we alle webcopy laten schrijven, gericht op jouw doelgroep. Samen met externe copywriters zijn we in staat je van gepaste inhoud te voorzien. Per pagina vragen we een vergoeding vanaf 57,- Euro ex BTW (tot max. 450 woorden).
 • Fotografie
  Desgewenst verzorgen we ook de fotografie, zodat je er zeker van bent dat tekst en beeld goed op elkaar aansluiten.
 • Vormgeving
  De vormgeving van jouw site bepaalt de eerste indruk die een bezoeker van jouw bedrijf krijgt. En je weet: een eerste indruk kun je maar eenmaal maken… ga dus zorgvuldig te werk bij het bepalen van je uitstraling.
  Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd onze webdesigner besteedt aan de vormgeving van je site. Je zult niet verbaasd zijn dat meer tijd (dus meer aandacht) leidt tot betere resultaten …

Wat je ook in gedachten hebt, wij verzorgen het graag voor je.